website - vitaliteit tip - blauw - 6.jpg

 

Deventer 25 juni 2012 - I'm sexy and I know it! klinkt door de luidsprekers, er verschijnen foto's op het scherm. de deelnemers werden verrast met een compilatie van foto's die deafgelopen vijf maanden tijdens de trainingen en team activiteiten zijn gemaakt. Bijna iedereen staat er wel een keer op. Chris Visser opent de Spectaculaire Prijsuitreiking en vraag iedereen om een hand op elkaar schouder te leggen en een degene voor hem/haar een schouder klopje te geven. Vanaf het moment dat de deelnemers binnen kwamen is het een grote energieke en verrassende avond. Geen stoelen maar staan tafels, hoe kan het ook anders, werken aan je vitaliteit wordt in het programma verder doorgevoerd.

 

Hans Spanjers eigenaar van Het Vitaliteit Centrum en initiator van de Deventer Ondernemers Challege, benoemt de energie die is vrijgekomen tijdens de Challenge. Wat een energie! "we staan hier met 212 kg aan minder mensen, de toiletbezoeken zijn fors gestegen en de kijkcijfers gedaald, 95% heeft concrete acties en interventies ondernomen op het gebied van vitaliteit." "er zit iemand in de zaal heeft zijn examen gehaald door te werken/leren op piekmomenten, lunch gewoontes zijn doorbroken, eindelijk op gegeven voor die ene cursus, persoonlijke doelen gerealiseerd door het behalen van de finish tijdens de IJsselloop en teambuilding. Om zo maar een paar voorbeelden te noemen. Meer energie, betere performance op het werk een goede work/life balance is waar Het Vitaliteit Centrum voor gaat!

 

De video pitches van de teams worden tijdens het programma worden vertoont wat leidt tot leuke en lachwekkende momenten. Harry Webers overhandigd de eervolle vermeldingen. "Westra Werkzaken. Voor het feit dat Westra Werkzaken maatschappelijk betrokkenheid als hoofdthema heeft gesteld tijdens de uitvoering van de team activiteiten." Alle teams ontvangen ieder een eervolle vermelding met een prachtige afbeelding van Deventer, als geschenk voor deelname aan de Deventer Ondernemers Challenge 2012. Tijdens de pauze maakt chefkok Erwin overheerlijke vitale hapjes voor alle c.a. negentig aanwezigen. opening van het tweede deel van de avond spectaculaire dans show, zouk in combinatie met moderne dans, door de internationaal bekende Edelmar Pasty Pieternelle en Josta Ruby O'niel. De deelnemers kijken ademloos. Na een luid applaus weer over naar de orde van de dag. Het moment waar het om draait. De Spectaculaire Prijs Uitreiking. Margriet de Jager neemt het woord en wat blijkt Rabobank Salland wordt uitgeroepen tot 'meest vitale Deventer onderneming 2012' Al met al een energieke, enthousiaste en spectaculaire prijsuitreiking! Een mooie afsluiting van een vijf maanden durend traject, de Vitaliteit Route, waarbij de teams hard hebben gewerkt aan hun vitaliteit door het volgen van trainingen, afnemen van diverse metingen, persoonlijke coaching en het organiseren van teamactiviteiten. werken vanuit performance verhoging, bewust wording en het toepassen van praktische tips.


De Deventer Ondernemers Challenge 2012 was een geweldige uitdaging met veel energie wat zich verder uitdraagt binnen de organisatie als ook binnen de privé sfeer. De wisselbeker heeft een jaar lang een onderkomen bij Rabobank Salland. Wie neemt volgend jaar het Vitaal Bokaal mee naar huis/kantoor?!

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer