website - vitaliteit tip - blauw - 9.jpg

Hans vierkant

Directeur Vitaliteit Centrum en Duurzaam Inzetbaarheid Centrum | Partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid


Hans is expert op het gebied van HR-management, CAO onderhandeling, Duurzame Inzetbaarheid, Vitaliteit en Bevlogenheid. Kenmerkend is zijn overzicht, daadkracht, persoonlijke benadering en het behouden van rust.

 

Hans heeft ruim dertig jaar in eindverantwoordelijke HR-management functies gewerkt bij buitengewoon interessante bedrijven. In loondienst werkte hij bij Stegeman Vleeswaren, Wehkamp, Sanders meubelstad, Sara Lee en Arke Reizen. Als zelfstandig ondernemer begeleidde hij veranderingsprojecten bij onder andere British American Tobacco (BAT), Bakker Lekkerkerk, Theodorus Niemeyer, VluchtelingenWerk en de sector Openbaar Vervoer. Het begeleiden van de sluiting van een groot bedrijf is emotioneel gezien zijn moeilijkste opdracht geweest. Vakinhoudelijk was dat zeer leerzaam om mee te maken.

 

Ik heb een lange periode de balans tussen werk en privé te veel door laten slaan naar het werk. Op dit moment heb ik een veel betere verhouding gevonden, waardoor ik meer tijd heb om die dingen te doen die ik echt belangrijk vind. Het werken aan de continuering van zowel het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum als het Vitaliteit Centrum is dermate inspirerend dat ik hier veel energie aan geef, maar er gelukkig ook aan ontleen! Daardoor beschouw ik het nauwelijks als werk.


Hans is gecertificeerd als trainer bij Mentally Fit. Hierbij worden de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek vertaald en ontwikkeld naar programma's voor organisaties in de profit en non-profit omgeving. Hierin staat energiemanagement centraal; oftewel hoe zorg ik ervoor dat ik mijn energie zo goed mogelijk gebruik.


Contact
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: 0570-760300  of   06-50213700

 

 

 

 

Contact vc

 

 

 

 

 

 

Privacy  Disclaimer